Харківський бронетанковий завод передав ЗСУ партію модернізованих Т-64

 

Державне підприємство “Харківський бронетанковий завод”, яке входить до складу “Укроборонпрому”, відвантажило Збройним силам України партію танків Т-64, які пройшли капітальний ремонт з елементами глибокої модернізації.

Про це в п’ятницю, 21 травня, повідомляє пресслужба “Укроборонпрому”.

Завод достроково завершив виконання контракту в межах державного оборонного замовлення за 2021 рік за умов обмеженого фінансування.

Завдяки модернізації було розширено бойові можливості машин і збільшено надійність їхніх вузлів, агрегатів та озброєння.

Т-64 — основний бойовий танк Сухопутних військ України. У 2017 році в Україні розпочалася масштабна модернізація цієї моделі бойової техніки. Танк отримав оновлений приціл нічного бачення, сучасну радіостанцію, модернізований двигун тощо.

Харківський бронетанковий завод спеціалізується на діагностиці, ремонті, переобладнанні та модернізації бронетехніки (Т-80УД, Т-80Б, Т-80БВ (БВ-1, Б-1)), Т-64, Т-72, а також танкових двигунів ГТД-1 ЮТ, ГТД-1250, дизельних 5ТДФА, 6ТД-1.

Читайте також:
“Укроборонпром” виграв суд у літакобудівної корпорації РФ “МіГ”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна