Сербія проводить спільні антитерористичні навчання з РФ. ФОТО

 

У Сербії в четвер, 20 травня, стартували спільні російсько-сербські тактичні навчання за участі підрозділів спеціального призначення двох країн.

Про це інформує “Интерфакс” із посиланням на пресслужбу Міноборони Російської Федерації.

Близько 200 російських військовослужбовців і одинадцять одиниць техніки з’єднання спеціального призначення Західного військового округу візьмуть участь навчаннях, які мають антитерористичне спрямування.

Навчання триватимуть до 25 травня.

Під час заходів планують відпрацювати “десантування на парашутних системах “Арбалет”, висування до об’єкта незаконного збройного формування, його блокування та знищення”.

Навчання ЗС РФ і Сербії 1 Навчання ЗС РФ і Сербії 3 Навчання ЗС РФ і Сербії 2 Навчання ЗС РФ і Сербії 4 Навчання ЗС РФ і Сербії 5
<
>
Фото: пресслужба Міноборони РФ

Раніше командувач військами протиповітряної та протиракетної оборони, заступник головкому Повітряно-космічних сил РФ Юрій Грєхов заявляв, що в жовтні 2021 року на навчання до Сербії російські військові направлять підрозділи протиповітряної оборони (ППО).

Читайте також:
Український “Руслан” перевозив винищувачі з підсанкційної Білорусі до Сербії через територію ЄС

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна