Від кулі російського снайпера в районі Пісок загинув сержант 58 омбр Павло Колесник із Чернігівщини

доповнено

Стало відоме ім’я українського воїна, який загинув від ворожого обстрілу під Пісками на Донеччині четвер, 13 травня. Це сержант Павло Колесник із 16-го мотопіхотного батальйону 58-ї окремої мотопіхотної бригади ім. гетьмана Івана Виговського.

Як передає “Новинарня“, про смерть бійця повідомила пресслужба 58-ї омбр.

“На сході України під час несення служби на позиції внаслідок снайперського обстрілу отримав кульове поранення не сумісне з життям сержант Колесник Павло Сергійович, старший водій мотопіхотної роти”, – йдеться в повідомленні.

Павло Колесник народився 23 березня 1982 року в селі Нове Чернігівської області. Служив у Збройних силах України з вересня 2019 року.

“Він відійшов до війська небесного і залишиться в нашій пам’яті навічно. Командування бригади та весь особовий склад висловлює щирі співчуття родині та близьким загиблого захисника України”, – написали побратими.

“Сержант Колесник був призваний на військову службу за контрактом Чернігівським об’єднаним міським ТЦК та СП і служив на посаді старшого водія”, – зазначили в Чернігівському обласному військовому комісаріаті.

У загиблого залишилася дружина та донька.

За даними “Новинарні“, Павло Колесник – п’ята бойова втрата ЗС України з початку травня.

6 травня від обстрілу з РПГ та стрілецької зброї в районі смт Новотроїцьке на Донеччині загинув старший солдат Дмитро Товчигречка із 93 омбр.

6 травня в районі селища Піски на Донеччині загинув боєць 58-ї окремої мотопіхотної бригади Сергій Коробцов.

7 травня в госпіталі у Львові помер Юрій Опришко з батальйону “Айдар” 53 омбр, який був поренений ще 9 квітня кулею снайпера поблизу села Старогнатівка на Донеччині.

8 травня у Харкові помер старший солдат, військовослужбовець 81-ї окремої аеромобільної бригади Віктор Городніченко, якого 28 квітня в районі селища Зайцеве Донецької області поранив ворожий снайпер.

Читайте також:
14 загиблих героїв квітня 2021-го – їхні обличчя та історії. ВІДЕО


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.