У шпиталі помер боєць ЗСУ Віктор Городніченко, поранений снайпером під Зайцевим у квітні

доповнено

У шпиталі в Харкові помер старший солдат, військовослужбовець 81-ї окремої аеромобільної бригади Віктор Городніченко, якого 28 квітня в районі селища Зайцеве Донецької області поранив ворожий снайпер.

Як передає “Новинарня“, про це повідомив Полтавський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

Смерть пораненого настала в суботу, 8 травня.

“Сьогодні у військовому шпиталі помер воїн з Полтавщини – старший солдат Городніченко Віктор Анатолійович.
Український захисник зазнав кульового поранення 28 квітня поблизу села Зайцеве Бахмутського району в результаті ворожого пострілу снайпера російсько-терористичних сил. Йому була надана невідкладна допомога, потім евакуйований до лікарні у Бахмут, пізніше – до Харкова. Але сьогодні, після виснажливих операцій, мешканець Миргородського району помер”, – розповіли в ТЦК.

Віктору Городніченку було 25 років. Він народився у Покровській Багачці Хорольського Району, мешкав у селищі Ромодан. Випускник 2014 року Кременчуцького військового ліцею.

Віктор Городніченко, фото 81-ї бригади

Помер у ВМКЦ Північного регіону від важкого кульового поранення в черевну порожнину.

У воїна залишилися мама, дружина і маленька донька.

Прощання відбудеться 12 травня у Миргороді.

За даними “Новинарні“, Віктор Городніченко – четверта бойова втрата ЗС України з початку травня.

6 травня від обстрілу з РПГ та стрілецької зброї в районі смт Новотроїцьке на Донеччині загинув старший солдат Дмитро Товчигречка із 93 омбр.

6 травня в районі селища Піски на Донеччині загинув боєць 58-ї окремої мотопіхотної бригади Сергій Коробцов.

7 травня в госпіталі у Львові помер Юрій Опришко з батальйону “Айдар” 53 омбр, який був поренений ще 9 квітня кулею снайпера поблизу села Старогнатівка на Донеччині

Читайте також:
14 загиблих героїв квітня 2021-го – їхні обличчя та історії. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.