Суд визнав за Україною право власності на аварійний танкер Delfi

доповнено

Господарський суд Одеської області задовольнив позов Держави Україна в особі Кабміну до компанії Mister Drake PC про визнання права власності на танкер-бункерувальник Delfi, наслідки аварії якого біля узбережжя Одеси компанія не зуміла своєчасно ліквідувати.

Про це повідомила пресслужба суду.

“Дослідивши матеріали справи та заслухавши пояснення сторін, суд повністю задовольнив позовні вимоги і визнав за Державою Україна право власності на танкер-бункерувальник “Delfi”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що повний текст судового рішення буде оприлюднено 24 травня 2021 року.

Нагадаємо, у листопаді 2019 року танкер-бункерувальник Delfi сів на мілину біля узбережжя Одеси. Судновласник не дозволив екіпажу залишити судно, а рятувальні катери не могли підійти до нього через шторм. Також судно не мало належних реєстраційних документів.

Читайте також:
Нардеп від “Слуги народу” Дмитрук взяв участь у пропагандистському фільмі Шарія про 2 травня в Одесі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна