Окупанти обстріляли “ковідну” лікарню в Красногорівці. ФОТО, ВІДЕО

доповнено

Російські окупанти 4 травня обстріляли лікарню в місті Красногорівка Донецької області, де перебували понад 45 людей.

Про це повідомила пресслужба Мар’їнської міської ВЦА в середу, 5 травня.

“Місто піддалося обстрілу, зазнала пошкоджень Мар’їнська центральна районна лікарня. Були пошкоджені вікна в будівлі першого корпусу лікарні, в якому проходять лікування 45 осіб, хворих на COVID-19 та пневмонію. Після обстрілу в корпусі відсутнє електропостачання. Потерпілих немає”, – йдеться у повідомленні.

Поліція розслідує обстріл та вживаються заходи для ліквідації наслідків.

За даними військових 28-ї механізованої бригади, обстріл містечка, що прилягає до Донецька, відбувся у вівторок, 4 травня, близько 23:30 – важким калібром, можливо, стріляв танк.

Пошкоджена будівля лікарні за адресою: вул. Нахімова, 1а, а також автомобіль швидкої допомоги. 45 хворих у цей час перебували в приміщенні.

“Подібні обстріли мирних міст в контексті загострення на передовій свідчать про те, що окупаційні війська намагаються дестабілізувати обстановку всередині міста та задля досягнення своїх цілей ідуть на пошкодження інфраструктури міст, що не має для них ніякої цінності”, – зазначили в 28 омбр.

Фото: пресслужба 28 омбр

Відео 28 омбр:

 

 

 

 

Уламок снаряда від обстрілу лікарні в м. Красногорівка. 04.05.2021. Фото: 28 омбр

Фото: пресслужба 28 омбр

Фото: пресслужба Мар’їнської міської ВЦА

Обстріл лікарні в Красногорівці на Донеччині 1 Обстріл лікарні в Красногорівці на Донеччині 3 Обстріл лікарні в Красногорівці на Донеччині 4
<
>

Нагадаємо, протягом минулої доби, 4 травня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано шість порушень режиму припинення вогню з боку ворога. Зокрема біля Красногорівки – з мінометів 120-го калібру та зі станкових протитанкових гранатометів.

Читайте також:
14 загиблих героїв квітня 2021-го – їхні обличчя та історії. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна