“Ми зробили свою справу”: рада ветеранів АТО при КМДА попросила Кличка про ліквідацію

 

Рада ветеранів Антитерористичної операції при Київській міській державній адміністрації планує припинити своє існування.

Із таким проханням звернувся до київського міського голови Віталія Кличка в середу, 5 травня, голова ради Ігор Марі.

“Сьогодні звернувся до Київського міського голови Віталія Кличка з пропозицією припинити повноваження очолюваної мною Ради ветеранів АТО при КМДА”, написав Марі у ФБ, опублікувавши також документ-звернення до столичного мера.

Марі перерахував здобутки органу, який він очолює:

  • створення КБУ Центр допомоги ветеранам АТО для вирішення соціальних питань;
  • створення ГФ Муніципальна Варта Києва для того, щоб направити “комплекс захисника” ветеранів у правильний напрямок муніципальної безпеки м. Києва;
  • створення КП Муніципальна охорона для забезпечення ветеранів гідною зарплатнею;
  • запровадження безлічі програм, серед яких “Турбота”, 50/50 тощо.

“Треба мати силу, аби це визнати. Ми зробили свою справу. До того ж, ветерани-кияни завжди зможуть звернутись за допомогою до Київська міська спілка ветеранів АТО, районних спілок та, авжеж Київський міський центр допомоги учасникам Антитерористичної операції, де нікому ніколи не відмовлять в допомозі. Також звернутись можно особисто до мене, бо відповідальність за ветеранський рух Києва з мене ніхто не знімав, тож посада радника міського голови буде в нагоді”, – резюмував Марі.

Читайте також:
За пів року Рада прийняла лише шість документів, які стосуються соцзахисту ветеранів та війська, – “Юрсотня”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна