Нардеп Кива заявив, що його наукового керівника звільнили з роботи

 

Наукового керівника народного депутата від “Опозиційної платформи – За життя” Іллі Киви Володимира Гуркоського, який допомагав йому із кандидатською дисертацією, звільнили з роботи.

Про це заявив сам нардеп, інформує “Громадське” в середу, 28 квітня.

Керівником Киви був доктор наук із державного управління, перший заступник директора Всеукраїнської громадської організації “Центр досліджень проблем публічного управління” Володимир Гурковський.

Також він є професором кафедри інформаційної політики та цифрових технологій в Національній академії державного управління при президентові України. Там поки що не підтвердили звільнення Гурковського.

За словами Киви, після скандалу довкола його дисертації, науковця звільнили.

“Хтось просто через свою самозакоханість брудно відіграється на наукових керівниках, на тих людях, які дали мені можливість захистити дисертацію. Вони просто виконували свою роботу”, — сказав депутат і  додав, що “зробить Гурковського міністром освіти”.

“Я йому сказав, щоб він не переймався. Прийдемо до влади – зроблю міністром освіти”, – додав Кива.

Нагадаємо, 26 квітня народний депутат від “Опозиційної платформи – За життя” Ілля Кива захистив кандидатську дисертацію – “Механізми впливу громадянського суспільства на державне регулювання правоохоронної діяльності (на прикладі країн ЄС та України)”.

Захист відбувався в Києві у державному Інституті підготовки кадрів держслужби зайнятості.

22 березня 2021 року на сайті Міністерства освіти та науки України було оприлюднено повідомлення про захист дисертацій на здобуття наукового ступеня кандидата наук, серед яких  робота народного депутата Іллі Киви.
Науковим керівником праці став доктор наук із державного управління, професор, перший заступник директора Всеукраїнської громадської організації “Центр досліджень проблем публічного управління” Володимир Гурковський.

Читайте також:
Міносвіти очікує на дисертацію Киви для колективного рецензування й експертизи

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна