Нардеп Кива захистив дисертацію і став кандидатом наук

 

Депутат від “Опозиційної платформи – За життя” Ілля Кива захистив наукову роботу і став кандидатом наук із державного управління.

Про це в понеділок, 26 квітня, інформує “Громадське”.

Члени комісії проголосували одностайно – тринадцять голосів “за”.

Тема дисертації Киви – “Механізми впливу громадянського суспільства на державне регулювання правоохоронної діяльності (на прикладі країн ЄС та України)”.

Під час захисту народному депутатові поставили запитання, однак він не зміг на нього відповісти, пообіцявши надати відповідь у наступній науковій роботі.

Зазначимо, що наявність звання кандидата наук, зокрема, дає певні доплати до зарплат на державних і педагогічних посадах.

Як писала “Новинарня“, захист відбувався в Києві у державному Інституті підготовки кадрів держслужби зайнятості.

Журналістів на нього пропускали за списками, які погоджував помічник Іллі Киви. Тож не всі охочі медійники спершу змогли потрапити на захист, доводилося викликати поліцію.

Крім того, Кива розповів, що його супроводжують “аспіранти й студенти, щоб не допустити провокацій”. Охороною він їх не називав.

“Ілля Кива успішно захистив дисертацію та став кандидатом наук із державного управління.

За це проголосували усі 13 членів комісії. Наша наука досягла нових глибин. Тепер вченим може стати навіть австралопітек. Головне, щоб у цього австралопітека були покровителі з прізвищами Аваков та Медведчук”, – написав у фейсбуці громадський активіст Сергій Стерненко.

“Кива захистив дисертацію. Ще ніколи рішення покинути аспірантуру не видавалося мені більш правильним”, – розповів письменник і мандрівник Макс Кідрук.

Нагадаємо, 22 березня 2021 року на сайті Міністерства освіти та науки України було оприлюднено повідомлення про захист дисертацій на здобуття наукового ступеня кандидата наук, серед яких – робота народного депутата від “Опозиційної платформи – За життя” Іллі Киви на тему “Механізми впливу громадянського суспільства на державне регулювання правоохоронної діяльності (на прикладі країн ЄС та України)”.
Науковим керівником праці став доктор наук із державного управління, професор, перший заступник директора Всеукраїнської громадської організації “Центр досліджень проблем публічного управління” Володимир Гурковський.

Читайте також:
У Полтаві засуджена за крадіжку айфона екссекретарка Киви стала заступницею голови райради

Нардеп Кива заробив на здачі в оренду жомової ями близько ₴1,2 млн, – Bihus.Info

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна