Зеленський відкинув пропозицію Путіна вести переговори із ватажками “ЛДНР”

 

Президент України Володимир Зеленський відкинув пропозицію президента Російської Федерації Володимира Путіна провести переговори за участю маріонеткових ватажків  окупованих Росією районів Донецької області та Луганської областей.

Про це глава держави заявив у інтерв’ю виданню Financial Times, опублікованому в понеділок, 26 квітня.

“Я не збираюся розмовляти з терористами, в моєму становищі це просто неможливо”, – сказав Зеленський.

За словами президента, він хоче провести двосторонню зустріч із російським лідером Володимиром Путіним, але його “хвилює не місце проведення, а зміст переговорів”.

Нагадаємо, 20 квітня президент України Володимир Зеленський виступив із відеозверненням, у якому заявив, що Україна не боїться Росії, та запропонував Володимиру Путіну зустрітися “в будь-якій точці українського Донбасу”.
22 квітня російський лідер Володимир Путін сказав, що готовий зустрітися з Володимиром Зеленським у Москві, а не на Донбасі та не проти обговорювати проблеми ескалації на Донбасі, зокрема за участі “керівників “республік” “ЛНР” і “ДНР”.

Читайте також:
Зеленський пропонує запросити Британію, Канаду й США до “нормандського формату”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна