Кремль зреагував на пропозицію Зеленського зустрітися з Путіним на Донбасі

 

У Росії відреагували на пропозицію президента України Володимира Зеленського про зустріч з російським лідером Володимир Путіним на Донбасі. У РФ вважають, що вона не має ніякого сенсу.

Про це заявив заступник голови комітету Ради Федерації з міжнародних справ Володимир Джабаров у середу, 20 квітня, повідомляє ТАСС.

За його словами, “це заяви хорошого актора”, і він не вбачає в них смислового навантаження.

“Він (Зеленський, – Н.) пропонує зустріч на українському Донбасі. З якого переляку наш президент повинен з ним зустрічатися на Донбасі, який Зеленський, по-перше, не контролює”, – сказав сенатор.

Він вважає, що Зеленському “захотілося” заявити про себе, “ніби-то перехопити ініціативу” перед посланням президента РФ Володимира Путіна Федеральним зборам, яке буде оголошено в середу.

Як інформувала “Новинарня“, президент України Володимир Зеленський у зверненні у вівторок, 20 квітня, запропонував президенту РФ Володимиру Путіну зустрітися “в будь-якій точці Донбасу, де йде війна”.

Читайте також:
Зеленський пояснив, чому не телефонує Путіну щодо війни на Донбасі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна