“Кластерний” план є механізмом приєднання ОРДЛО до України на умовах Росії, – РОК

 

Так званий “кластерний план мирного врегулювання“, який підготували Франція, Німеччина і Росія, є механізмом приєднання ОРДЛО до України на умовах Росії.

Як передає “Новинарня“, про це йдеться в заяві, яку 16 квітня оприлюднив Рух опору капітуляції.

“…Мова йде про особливий статус ОРДЛО, спеціальний закон про місцеві вибори, амністію ворогів України і злочинців, легітимізацію армії “ЛДНР” у вигляді “народної міліції”, – сказано у відозві.

“Кластерний план” є детальною інструкцією виконання цих кроків і фактично імплементацією капітуляції України. Важливою є не почерговість виконання цих умов агресора, а їхній зміст. Байдуже, у якій послідовності нам хочуть “згодувати” російські забаганки. Вони неприйнятні для України засадничо.
Новий план також вимагає від України прямих переговорів з “ЛДНР”, а Москву робить посередником і “миротворцем”. Це потягне за собою зняття з Росії відповідальності за порушення міжнародного правопорядку і злочинів проти нашої держави та громадян”, – ідеться в заяві РОК.

“Кожен, хто вимагає від України виконання цих протиправних вимог Росії як держави-агресора щодо України, має розуміти, що спроба нав’язати силою чи примусом Україні ці умови закінчиться масштабними потрясіннями в Україні, що матиме величезні негативні наслідки для безпеки всієї Європи”, – заявляють активісти РОК.

Вони нагадують про те, що на 19 квітня запланована зустріч “радників нормандського формату”.

“Звертаємося до патріотичних сил та відповідальних громадян – будьте готові до опору”, – закликав РОК.

“Кластерний” план капітуляції. Позиція Руху опору капітуляції.

Франція, Німеччина і Росія підготували так званий “…

Опубліковано Рух Опору Капітуляції Пʼятниця, 16 квітня 2021 р.

Читайте також:
“Дії Зеленського можуть призвести до військової капітуляції Києва”: заява представників Донбасу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна