Командир “Госпітальєрів” Яна Зінкевич стала моделлю для ляльки Барбі. ФОТО

 

Волонтерка, ветеранка-доброволиця і депутатка Верховної Ради від “Європейської солідарності” Яна Зінкевич стала моделлю для ляльки Барбі.

Про це вона повідомила в середу, 14 квітня, в фейсбуці.

“Нещодавно мене запросили стати моделлю… для легендарної ляльки Barbie. Відчуття фантастичні! Колись малечею я мріяла про нову ляльку Barbie, а тепер стала нею. Майстриня перевершила усі очікування, ще й вручила “моїй” ляльці синьо-жовтий прапор! Все як у житті”, – написала Зінкевич.

Лялька схожа на Яну Зінкевич сидить в інвалідному візку в однострої кольору хакі з імітацією державних нагород та орденом “Народний герой України” на грудях. У піднятих руках вона тримає державний прапор України. На рукаві в ляльки – патч батальйону парамедиків УДА “Госпітальєри”.

Яна Зінкевич - Барбі_3 Яна Зінкевич - Барбі Яна Зінкевич - Барбі_4 Яна Зінкевич - Барбі_2 Яна Зінкевич - Барбі_1
<
>

Іграшку створила майстриня Анастасія Недолуженко у межах проєкту “Barbie: Пані України”. Він відтворює образи 36 українок – княгині Ольги, Лесі Українки, Руслани, Юлії Саніної, Катерини Білокур та інших відомих жінок.

“Хлопчики та дівчатка повинні змалечку розуміти, що справжні цінності – це насамперед рівність, взаємопідтримка, право на недискримінацію та можливість обирати будь-яку професію, що відповідає твоєму справжньому покликанню”, – зазначила Яна Зінкевич.

Читайте також:
“Полум’ЯНА Зінкевич”. Депутатка і комбат “Госпітальєрів”
– про дві свої коронавірусні хвороби, рік у Раді, ПТСР та війну

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна