Головою Українського культурного фонду стала Лариса Мудрак

 

Головою Українського культурного фонду призначили відому громадську діячку та журналістку Ларису Мудрак.

Про це в середу, 14 квітня, інформує пресслужба МКІП.

“Маю честь і відповідальність очолити Наглядову раду УКФ. Для спільноти культури та й для всієї країни ця інституція має велику роль, а її розвиток – це маркер спроможності бути модерними, відкритими й сильними в часи змін і викликів. Час ротацій закономірний і в цьому теж є своя сила. Сила для росту, великого масштабу та флагманських загальнонаціональних проєктів”, – сказала Мудрак.

Головними завданнями на посаді нова голова УКФ назвала:

  • стабілізацію, професіоналізм й відкритість роботи Наглядової ради;
  • формування нової стратегії роботи фонду, адже нинішня діє до 2021 року;
  • сприяння вдосконаленню внутрішньої організації та комунікації роботи фонду.

52-річна Лариса Мудрак – громадська діячка, медіаекспертка, публіцистка. Раніше була заступницею голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення України, керівницею Головної служби інформаційної політики Секретаріату президента України.

У 1993-2000 роках була авторкою і ведучою програм української редакції “Радіо Свобода”: (Київ, Мюнхен, Прага).

Мудрак є лауреаткою загальнонаціональної програми “Людина року” в номінації “Журналіст року в галузі друкованих ЗМІ”. Представляла Україну в Керівному комітеті Ради Європи з питань медіа та інформаційного суспільства.

Брала активну участь у багатьох культурних проєктах, зокрема, була волонтеркою становлення найбільшої в Україні інституції культури “Мистецький Арсенал”.

Зараз вона є президенткою у Win Win Communication і СЕО в Family Business Network Ukraine, а також віцепрезиденткою Асоціації благодійників України.

Читайте також:
Юлія Федів відкликала документи з конкурсу на посаду директора УКФ

“Чи будемо ми публічно ох***ати і протестувати”: у наглядову раду УКФ увійшов російський режисер “Слуги народу” Олексій Кірющенко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна