Юлія Федів відкликала документи з конкурсу на посаду директора УКФ

 

Виконавча директорка Українського культурного фонду Юлія Федів відкликала документи з конкурсу на посаду директора УКФ.

Про це вона повідомила у фейсбуці у вівторок, 23 березня.

“Я вирішила не брати участі в конкурсі на посаду виконавчого директора УКФ. Позаду – три роки побудови одного з перших державних фондів. Створювати інституцію з нуля – це надзвичайний досвід. Ми будували УКФ на цінностях належного врядування, відкритості та довіри, і це об‘єднало команду, відгукнулося спільноті та принесло свій результат. УКФ – це, в першу чергу, прекрасна команда ціннісних, відданих справі людей, які вмотивовані змінювати країну на краще. Я щиро вдячна кожній і кожному з вас. Без вашого професіоналізму, чесності та самовідданості наш результат був би неможливим”, – написала Федів.

“Сподіваюся, що команда й надалі зможе впроваджувати наші принципи вже під керівництвом нового директора чи директорки, за сприяння Наглядової ради і профільного міністерства. І що нове керівництво і Наглядова рада збережуть цю ціннісну та ефективну команду”, – додала вона.

Федів зазначила, що за три роки УКФ став ключовим гравцем у формуванні та впровадженні державної культурної політики, розвитку креативної економіки, інтеграції в європейський культурний простір.

“Маю надію, так буде і надалі”, – написала вона.

Станом на 13 березня на посаду виконавчого директора Українського культурного фонду претендувало 13 осіб.

Читайте також:
“Чи будемо ми публічно ох***ати і протестувати”: у наглядову раду УКФ увійшов російський режисер “Слуги народу” Олексій Кірющенко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна