Військовослужбовці СБУ у Вінниці отримали житло в новобудовах

 

У Вінниці завершили першу чергу будівництва комплексу багатоповерхових житлових будинків для співробітників Служби безпеки України.

Про це в середу, 7 квітня, повідомили в пресцентрі української спецслужби.

Зазначається, що серед власників 72 квартир – військовослужбовці СБУ, які щодня захищають нашу державу, у тому числі на її східних рубежах.

“Здача в експлуатацію новобудови стала можливою завдяки ініціативі керівництва української спецслужби та за сприяння державної та місцевої влади. Слід зазначити, що здача об’єкту такого рівня відбулася вперше за багато років”, – йдеться в пресрелізі.

“Ми маємо створити комфортні умови для професійного зростання співробітників, забезпечити сучасним спорядженням, підвищити рівень соціальних гарантій. І вже поступово це робимо”, – сказав голова СБУ Іван Баканов.

Він додав, що повага до роботи співробітників спецслужби має виражатися не лише на словах, але й у цілком конкретних речах: соціальних гарантіях, зарплатах, житлі.
А особливу підтримку мають отримувати молоді сім’ї співробітників СБУ та люди, які проявили себе у бойових завданнях та спецопераціях – і на сході країни, і в мирних містах.

Читайте також:
На Волині 12 родин авіаторів отримали ключі від нового житла

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна