Уперше в ССО жінка пройшла жорсткий відбір кваліфікаційного курсу

 

Уперше з 2016 року жінка-військовослужбовець пройшла виснажливу двотижневу селекцію кваліфікаційного курсу, який проводять під час відбору для служби в Силах спеціальних операцій ЗСУ.

Про це у вівторок, 6 квітня, повідомляє навчально-тренувальний центр.

“Починаючи з 2016 року були спроби кандидаток із середовища “спеціального призначення” і “великої армії” пройти відбір на кваліфікаційний курс Сил спеціальних операцій ЗС України. Незалежно від статі, щоб досягнути цієї мети, курсант має знайти в собі сили і з’єднати всеціло дух, інтелект і фізичну вправність. До сьогоднішнього дня виклик здолати виснажливий двотижневий відбір ставав непереборним, але хіба що для м’язів… Цей приклад жіночої нескореності остаточно утвердив рівні можливості для тих, хто готовий “опанувати всі стихії, стати вістрям кожної з них”, – йдеться в повідомленні.

Пресслужба навчально-тренувального центру також показала кілька світлин із селекції за участі військової.

 Читайте також:
11-й кваліфікаційний курс у Силах спецоперацій ЗСУ: випробування витримав кожен десятий

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна