Довибори у Раду: на 87-му окрузі на Прикарпатті опрацювали третину протоколів, лідирує Вірастюк

 

Станом на 10:00 понеділка, 29 березня, на довиборах до парламенту в окрузі №87 на Прикарпатті після опрацювання понад 32% дільничних протоколів поки що лідирує кандидат від партії “Слуга народу”, стронгмен Василь Вірастюк.

Як передає “Новинарня“, за даними ЦВК, Вірастюка підтримали 33,8% (5 123 виборці), друге місце у кандидата від ВО “Свобода” Руслана Кошулинського – 28,11% (4 260), третє – у кандидата від партії “За майбутнє”, бізнесмена Олександра Шевченка (27,45% та 4 160 виборців). Однак дві третини протоколів ще не враховані.

Явка на виборах в окрузі склала лише 35%.

За результатами екзит-полу, проведеного соціологічною групою “Рейтинг”, станом на 18:00 неділі керівника курорту “Буковель” Шевченка підтримали 32,4% виборців, Кошулинського – 31,6% голосів, Вірастюка – 29,4%.

Нагадаємо, ЦВК призначила на 28 березня проміжні вибори народних депутатів в округах №87 (Івано-Франківська область) та № 50 (Донецька область).
Вибори у 87-му окрузі на Прикарпатті відбулися через складання повноважень народним депутатом із фракції “Слуга народу” Зіновієм Андрійовичем у зв’язку з обранням його міським головою міста Надвірна.
2 березня Центральна виборча комісія завершила реєстрацію кандидатів на довибори у Верховну Раду.
У 87-му окрузі висуванка “Європейської солідарності” Маруся Звіробій знялася з виборів у Раду на користь “свободівця” Руслана Кошулинського.

Читайте також:
На довиборах у Раду на 50-му окрузі на Донеччині лідирує мер-сепаратист Андрій Аксьонов

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна