Маруся Звіробій знялася з довиборів у Раду на користь Руслана Кошулинського

 

Військова та волонтерка Маруся Звіробій-Біленька зняла свою кандидатуру на довиборах у Верховну Раду по 87 окрузі, що на Прикарпатті, на користь одного з лідерів ВО “Свобода” Руслана Кошулинського.

Про це у вівторок, 16 березня, інформує пресслужба партії “Європейська солідарність”.

“Боротьба за Україну – це не слова, це вчинки. 87 округ сьогодні став своєрідним полем боротьби за Україну, на якому зіткнулися олігархи в особі партнера Ігоря Коломойського Олександра Шевченка, висуванця від влади зелених дилетантів Василя Вірастюка, та представники патріотичних сил – Руслан Кошулинський зі “Свободи” та я, Маруся Звіробій-Біленька від “Європейської солідарності”, – зазначила Звіробій.

За її словами, вона знялась з довиборів, щоб унеможливити прихід до Ради нового кандидата від олігархічних сил.

“Я ухвалила рішення підтримати представника патріотичних сил Руслана Кошулинського і нагадати всім представникам політичних сил, що Україна понад все – це інструкція до виконання, а не просто гасло“, – наголосила ветеранка.

“Не пропустити до Ради представників олігарха Коломойського та зеленої влади – є одним з наших спільних завдань”, – додала Маруся Звіробій.

Нагадаємо, 2 березня Центральна виборча комісія завершила реєстрацію кандидатів на довибори у Верховну Раду.

Раніше ЦВК призначила на 28 березня проміжні вибори народних депутатів в округах №87 (Івано-Франківська область) та № 50 (Донецька область).

Вибори у 87-му окрузі на Прикарпатті відбудуться через складання повноважень народним депутатом із фракції “Слуга народу” Зіновієм Андрійовичем у зв’язку з обранням його міським головою міста Надвірна.

Вибори в окрузі на Донеччині призначені після дострокового припинення Верховною Радою 16 грудня повноважень позафракційного депутата Руслана Требушкіна, обраного міським головою Покровська Донецької області.

Читайте також:
На Донеччині перед довиборами в Раду почали роздавати продуктові набори, – “Опора”

Ексвласник “Буковелю” Шевченко ходить агітувати по церквах. Священник УГКЦ закликав припинити це “паломництво”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна