РФ перекидає в ОРДЛО кадрових військових, – розвідка

 

Під прикриттям заходів бойової підготовки окупаційних військ командування ЗС РФ забезпечує приховане переміщення через неконтрольовані Україною ділянки кордону на тимчасово окуповану територію в Донецькій та Луганській областях російських кадрових військових.

Про це на брифінгу в п’ятницю, 26 березня, повідомила речниця Міноборони Марія Сальнік із посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони.

“Командування ЗС РФ протягом цього тижня розповсюджувало заяви про проведення виключно планових заходів оперативної та бойової підготовки з відпрацювання питань пересування військ, зокрема, поблизу кордонів із Україною. Водночас під прикриттям заходів бойової підготовки окупанти забезпечували приховане переміщення через неконтрольовані Україною ділянки кордону на тимчасово окуповану територію в Донецькій та Луганській областях російських кадрових військовослужбовців для доукомплектування з’єднань і частин першого та другого армійських корпусів”, – зазначила речниця.

За словами Сальнікової, контроль комплектування військовослужбовцями підрозділів та перевірку виконання інженерно-фортифікаційних робіт на передових позиціях з’єднань і частин російських окупаційних військ здійснює комплексна комісія ЗС РФ.

Читайте також:
Під обстрілом у районі Шумів загинули четверо гірських піхотинців, ще двоє поранені

10 огшбр показала, як окупанти знову дистанційно замінували територію забороненими ПОМ-2

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна