На сході Керченського півострова фіксують колони військової техніки РФ. ВІДЕО

 

На сході Керченського півострова було помічено інтенсивне переміщення колон російської військової техніки.

Як повідомили очевидці “Крим.Реалії” в середу, 24 березня, вдень важка військова техніка прямувала трасою “Таврида” від Керчі вглиб півострова.

Зазначається, що на тралах перевозилася гусенична військова техніка. У колонах колісні БМП, машини управління, інженерна техніка, велика кількість паливозаправників і вантажівок для перевезення особового складу.
Колони рухалися в супроводі дорожньої військової інспекції. При цьому, за словами очевидців, в бік Керчі прямували порожні трали.

Також очевидці повідомили журналістам, що спостерігали 24 березня колони навантажувачів з танками, а також дві колони з російськими військовослужбовцями, які рухалися від Феодосії трасою “Таврида” вглиб півострова.

Додамо, що в мністерстві оборони Росії повідомили 24 березня, що на полігоні “Ангарський” в Криму відбувалося двостороннє ротне тактичне навчання з виконанням бойових стрільб особовим складом підрозділів берегової оборони.

“Військовослужбовці мотострілецьких підрозділів спільно з танкістами, артилеристами і розвідниками вчилися вести оборонні і наступальні дії в гірничо-лісистій місцевості… В ході активної фази навчання, використовуючи дорозвідку цілей за допомогою безпілотних літальних апаратів, військовослужбовці на бронетранспортерах БТР-80 блокували умовного противника, після чого танкові підрозділи на Т-72Б3 знищили його вогнем з гармат”, – йдеться в повідомленні пресслужби Південного військового округу міноборони Росії.

Як інформувала “Новинарня“, 23 березня стало відомо, що Росія перекинула залізницею в Крим зенітний ракетний полк для навчань.

Читайте також:
ЗМІ зафіксували поблизу Бахчисарая колону військової техніки РФ. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.