В Одесі завершують реконструкцію 80-квартирного будинку для військових

 

В Одесі Державна спеціальна служба транспорту завершує реконструкцію 80-квартирного будинку для сімей військових.

Про це в середу, 24 березня, інформує пресцентр Міністерства оборони України.

Зазначається, що завершити роботи щодо будинку на вулиці Фонтанська дорога 14 планують в травні 2021 року.

“Його реконструкцію підрядними організаціями було розпочато ще в 2011 році. У 2017 будівництво припинилось, а об’єкт був залишений без нагляду. На початку 2020 року рішенням Міністра оборони України добудову доручено Державній спеціальній службі транспорту. Відновлювальні підрозділи 8 навчального Чернігівського центру в березні того ж року приступили до робіт”, – йдеться в пресрелізі МОУ.

Зі слів заступника голови адміністрації Держспецтрансслужби полковника Олександра Ціховського, через недбальство будівельних фірм, майже всі попередні обсяги зробленого слід було демонтувати.
Частина приміщення була пошкоджена під впливом атмосферних опадів та вандалізму: електропроводка вирвана, натяжні стелі порізані, вхідні двері вибиті та зламані, труби та прилади опалення пошкоджені тощо. Інший обсяг робіт не відповідав сучасним будівельним нормам.

“Наразі проводиться благоустрій території, монтаж та пусконалагоджувальні роботи ліфтового обладнання, та оздоблювальні роботи в квартирах “під ключ”, – прокоментував Ціховський.

Як інформувала “Новинарня“, Банкова анонсувала лізинг під 5% на житло для військових.

Читайте також:
Військова, яка цього літа відвідувала окупований Крим, отримала квартиру в Одесі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна