Міністр оборони Румунії випадково оприлюднив у соцмережі паролі кол-центру армії

 

Міністр оборони Румунії Ніколає Чуке випадково поширив на своїй фейсбук-сторінці фотографії, на одній з яких були паролі, коди доступу до відеоконференцій та телефони співробітників кол-центру армії.

Про це в середу, 24 березня, інформує сайт Defense Romania.

Очільник міноборони Румунії опублікував низку зображень з Академії сухопутних військ “Ніколає Бальческу” із Сібіу, яку він відвідав напередодні разом із членами комітетів оборони Сенату та Палати депутатів.

На одному з цих знімків були також дані доступу до деяких акаунтів та відеоконференцій, а також телефонні номери, що використовуються працівниками кол-центру армії.

Зазначається, що ображення опублікувала команда, яка керує сторінкою міністра у фейсбуці.

“Фотографії були зроблені в кол-центрі MApN, і як тільки повідомили про ситуацію, їх видалила комунікаційна група, яка керує офіційною сторінкою міністра. Повідомляємо, що доступу та спроб доступу за оприлюдненими даними не було”, – інформує пресслужба міністерства національної оборони Румунії.

Однак зображення стало вірусним, поширившись у соціальних мережах.

Читайте також:
“Прикрий конфуз”. У київській школі АТОвці змусили зняти виставку малюнків про дружбу з РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна