“Прикрий конфуз”. У київській школі АТОвці змусили зняти виставку малюнків про дружбу з РФ

 

У школі №255 міста Києва прибрали тематичну виставку дитячих малюнків після відвідин навчального закладу учасниками Дарницької спілки ветеранів АТО.

Про це в понеділок, 13 травня, проінформував на сторінці у соцмережі Facebook волонтер Роман Сініцин. 

Зазначається, що “виставка” не провисіла у школі й дня, її відразу забрали після резонансу, який створили активісти у соцмережах.

“Директорка школи – абсолютно проукраїнська жінка, в завуча зять – учасник АТО, чоловік і донька – військовослужбовці ЗСУ. Учні школи в свій час допомагали збирати допомогу для АТО, коли це було потрібно. Вони самі обурені цим і називають “прикрим конфузом“, кажуть що не бачили, що там повісили”, – пише Сініцин.

Зазначається, що малюнки дітей розмістила молода вчителька початкових класів, з нею вже провели профілактичну бесіду.

“Діти малювали це вдома, як “домашнє завдання”. Також дійшли згоди щодо уроків з патріотичного виховання для дітей за участі ветеранів АТО Дарницького району. За моєю інформацією, в процес також включилась і СБУ, теж провели відповідні бесіди”, – резюмує волонтер.

Як інформувала “Новинарня“, у Криму не залишилося жодної школи з українською мовою навчання.

Читайте також:
В Україні дівчатам дозволили вступати до військових ліцеїв

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна