В Одеській області померла військова ЗСУ

 

В Одеській області померла жінка-військовослужбовець військової служби за контрактом.

Про це увечері у вівторок, 23 березня, повідомили в пресцентрі Командування Медичних сил ЗСУ.

Зазначається, що спочатку військова поза межами військової частини у позаслужбовий час раптово втратила свідомість.

“Співслужбовцями було одразу викликано швидку медичну допомогу та повідомлено медичну службу військової частини. Прибувши на місце події, військові та цивільні медики проводили реанімаційні заходи, які, на жаль, не мали успіху”, – повідомили в КМС.

Військова мала бути залучена найближчим часом до виконання службово-бойових завдань в районі проведення ООС. Саме тому, наголошують в КМС, вона 21 березня з дотриманням усіх алгоритмів отримала щеплення від COVID-19.

“Щеплення було здійснено мобільною бригадою з імунізації від Департаменту охорони здоров’я Одеської ОДА, яка працює з початку вакцинації та набула досвіду”, – підкресили в Командуванні.

Зі слів начальника медичної служби військової частини, де вона проходила службу, станом на ранок 23 березня скарг на стан здоров’я жінка не висловлювала. З анамнезу вона страждала на гіпертонічну хворобу.

Судово-медична експертиза призначена на 24 березня. Про її результати буде повідомлено додатково.

У Командуванні Медсил попросили представників громадськості та засобів масової інформації не робити передчасних висновків щодо причин та обставин смерті військової.

Читайте також:
В ООС вакцинувалися вже понад 10 тис. військових, – штаб

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна