“Це інформаційна війна”: на Львівщині боксер Усик заявив, що не знімався у фільмі Марченко “Паломниця”. ВІДЕО

 

На Львівщині український боксер Олександр Усик заявив, що підприємиця та ведуча Оксана Марченко включила фрагмент його розповіді про Києво-Печерську лавру у фільм “Паломниця” без його відома.

Про це в понеділок, 15 березня, йдеться в сюжеті телеканалу “ПравдаТут “.

За словами Усика, він говорив із Марченко близько року тому й не підозрював, що його розповідь потрапить до її документального фільму “Паломниця”.

“Я не знімався у фільмі Оксани Марченко. Це просто… дурня якась вийшла. Це відео було записано десь рік чи більше тому. Мені запропонували поговорити з Оксаною. Вона знімала фільм про Лавру. Я сказав, що не хочу з нею говорити, але ченці вмовили. У підсумку я погодився, а зараз дізнався, що якесь кіно вийшло. Це інформаційна війна. Коли комусь погано, вони дурять. Я вже “задовбався” мовчати і миритися, коли люди так роблять. Нехай це буде на їхній душі”, – сказав Усик.

Спортсмен з’явився в одній зі сцен першої серії фільму, в якій йдеться про Києво-Печерську Лавру. Усик розповів про своє дитинство, важку хворобу, родину і те, як йому допомогла віра.

Нагадаємо, навесні 2020 року українські боксери Олександр Усик та Василь Ломаченко знялися у документальному фільмі “Здрастуй, брате! Христос воскрес”, який представив російський монастир “Корсунська Князь-Володимирська чоловіча пустинь” разом із Києво-Печерською лаврою (РПЦвУ). Спортсмени в кіно розповідали про свою віру і дружбу з росіянами.

Читайте також:
Митрополит РПЦвУ Павло заявив, що сповідував маніяка Онопрієнка і не здав його поліції

“Це треш”: тенісист Стаховський прокоментував фільм РПЦ про Ломаченка і Усика

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна