Маркарова: Україна пропонуватиме США нові формати взаємодії

 

Посолка України в Сполучених Штатах Америки Оксана Маркарова заявила, що наша держава пропонуватиме США нові формати взаємодії.

Про це урядовиця сказала під час Київського безпекового форуму в середу, 10 березня.

Маркарова зазначила, що Україна планує “наповнити новим змістом” ті формати співпраці з США, які вже створені, починаючи від комісії стратегічного партнерства і закінчуючи стратегічними діалогами з різних напрямів.

Вона переконана, що нинішні формати взаємодії потрібно розширювати і наповнювати реальним змістом.

“Але ми також будемо ініціювати нові формати, зокрема в тих нових питаннях, а це стосується і протидії пропаганді, і кібератакам, в яких, насправді, вже Україні є що дати світу, і дати нашу стратегічному партнеру”, – наголосила міністерка.

“Ці формати нашої спільної співпраці, в яких ми можемо бути співлідерами і долучитися до світової безпеки, ми також будемо обов’язково ініціювати”, – сказала Оксана Маркарова.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський призначив Оксану Маркарову Надзвичайним і Повноважним Послом України у США 25 лютого 2021 року.

Читайте також:
Ексміністру Маркаровій вручили французький орден за поставку в Україну гелікоптерів Airbus

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.