На півдні України відбулись тренування протидиверсійного резерву. ВІДЕО

 

В угрупованні військ, яке несе бойову службу на півдні України, триває вдосконалення навичок військовослужбовців щодо вчасного реагування на терористичні загрози.

Заходи відбуваються за наказом командувача Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, інформує служба зв’язків з громадськістю Командування Об’єднаних сил ЗСУ.

“Під час тренування протидиверсійний резерв та підрозділи, що залучені до охорони та оборони, відпрацювали заходи оповіщення по взаємодії з підрозділами інших складових сил оборони держави, організацію посилення патрулювання, а також охорону джерел і шляхів електро- та водопостачання”, – зазначив командувач.

Крім того, за словами генерал-лейтенанта Сергія Наєва, вжито заходів щодо своєчасної ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

“Водночас особовим складом відпрацьовано елементи радіоелектронної боротьби з виявленням та подальшим знищенням безпілотних літальних апаратів”, – зауважив командувач.

Читайте також:
“Об’єднані зусилля-2021”: Україна запросила до участі вже 16 країн

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна