Оксана Марченко заявила, що через санкції йде у політику й вступає в ОПЗЖ. ВІДЕО

 

Телеведуча і підприємиця Оксана Марченко заявила, що через запроваджені проти неї та її чоловіка, лідера “Опозиційної платформи – За життя” Віктора Медведчука, санкції йде у політику та вступає до “ОПЗЖ”.

Про це вона розповіла у відеозверненні, яке оприлюднила на ютубі в суботу, 20 лютого.

Рішення Ради національної безпеки та оборони про санкції вона назвала “неконституційним”.

“Складно коментувати неконституційне, репресивне рішення нинішнього гаранта, який у 2003 році мені таким не здавався, коли одного разу, разом зі своєю чисельною компанією, братами Шефірами та іншими акторами, завітав до мене додому із проханням про працевлаштування. Я була гостинною та допомогла з роботою. Вже наприкінці 2003 року вони почали виходити на каналі “1+1”, – нагадала Марченко.

“Сподіваюся все було добре, але ключове слово тут було. Тому що ви вже у минулому і з кожним новим своїм підписом та незаконними документами ви забиваєте черговий цвях у свою вбогу політичну труну”, – додала Оксана Марченко.

Також вона оголосила, що через рішення Володимира Зеленського вступає у партію “ОПЗЖ”.

“Своїм головним завданням бачу захист українського народу від “зеленого” свавілля та беззаконня”, – сказала Марченко.

Як інформувала “Новинарня“, на засіданні 19 лютого Рада національної безпеки й оборони України запровадила санкції до восьми осіб і 19 компаній. Включила РНБО до санкційного списку і  політика Віктора Медведчука та його дружину Оксану Марченко за фінансування тероризму.

Очікується також, що цим рішенням РНБО доручила повернути у державну власність нафтопродуктопровід “Самара – Західний напрямок”. Територією України проходить 1433 км трубопроводу.

Читайте також:
ЗМІ назвали п’ять обмежень, які застосують до Медведчука й Марченко після санкцій РНБО

“Бандерівці – це зло”: батько помічника Зеленського боровся проти УПА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна