В Україні багато “внутрішніх ворогів”, які не служать інтересам народу, – Кравчук

 

Очільник української делегації в Тристоронній контактній групі щодо мирного врегулювання ситуації на сході України Леонід Кравчук заявив, що в Україні багато “внутрішніх ворогів”, які живуть тут, але при цьому не служать інтересам її громадян.

Про це він сказав у четвер, 18 лютого, в ефірі телеканалу “1+1”.

“Як виконувач обов’язків глави української делегації в Тристоронньої контактній групі скажу вам щиро, клянусь просто: я ніколи не думав, що в Україні настільки багато ворогів, всередині України”, – заявив Кравчук.

Він додав, що немає значення, як називати людей, які “живуть в Україні, але не служать їй”, проте водночас треба визнати, що таких людей багато – “які живуть на українській землі, але не служать інтересам українського народу”.

Нагадаємо, нещодавно Леонід Кравчук запропонував провести всеукраїнський референдум із питань, що стосуються тимчасово окупованих Російською Федерацією територій Донбасу і Криму.

Читайте також:
“Історичний статус дозволяє”: Кулеба прокоментував розмову Кравчука з Пушиліним на росТБ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна