У центрі Києва помер пішохід, якого вдарив водій-іноземець. ВІДЕО

 

У Києві водій під час раптової сварки вдарив пішохода посеред дороги. Чоловік помер на місці, а водія вже затримали.

Про це в п’ятницю, 19 лютого, повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці у фейсбуці.

Водій автомобіля Hyundai завдав чоловіку два удари кулаком у голову.

“Водій автомобіля Hyundai , який в 14:48 в ході раптово виниклої сварки спричинив тілесні ушкодження, що призвели до смерті пішохода був затриманий в 15:58 співробітниками поліції. На його вирахування, орієнтування і затримання поліцейським знадобилось трохи більше години”, — написав Геращенко.

Подія сталася біля Драматичного театру імені Івана Франка, на вулиці архітектора Городецького, неподалік офісу президента.

Момент події зафіксували камери відеоспостереження, а правоохоронці розпочали операцію, і зрештою на перехресті вулиць Братиславська та Стальського зловмисника зупинили, передає пресцентр поліції Києва.

“Для затримання поліції знадобилося пів години. Також правоохоронці встановили особу зловмисника. Це іноземець 1994 року народження, який проживає в Києві”, – йдеться в пресрелізі поліції.

Наразі тривають слідчі дії.

За фактом інциденту розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Затриманому мають обрати запобіжний захід.

Читайте також:
У Львові нацгвардійці врятували дівчину, яка потрапила в ДТП

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна