У Львові нацгвардійці врятували дівчину, яка потрапила в ДТП

 

У Львові нацгвардійці допомогли постраждалій в ДТП 18-річній дівчині: надали їй домедичну допомогу та за кілька хвилин відвезли до медичного закладу.

Аварія сталася в неділю, 24 січня, на перетині вулиць Петлюри та Любінської.

Як повідомляють у пресслужбі НГУ, автопатруль Нацгвардії у цей час здійснював охорону громадського порядку на вулицях Львова та випадково опинився на місці ДТП за участю автомобіля “Toyota” та маршрутного таксі.

“Побачивши ДТП, ми відразу зупинилися. У позашляховика спрацювали подушки безпеки, задня частина автобуса була пошкоджена, а також були вибиті вікна. До того ж, пасажири в автобусі їхали і стоячи. Ми відразу пішли до автобуса. У одного пасажира обличчя було порізано, у іншої дівчини кров заливала все обличчя. Було видно, що удар був сильний. Це могло бути ЧМТ (черепно-мозкова травма – Н.), струс мозку тощо. Ми одразу надали їй домедичну допомогу”, – розповів начальник групи військових нарядів старший сержант Павло Голуб.

Він же вирішив відвезти постраждалу до лікарні, не очікуючи швидку. За 5 хвилин дівчині вже надавали допомогу в міському травматологічному пункті.

“У такій ситуації головне – прийняти швидке правильне рішення. З досвіду знаю, що швидка приїде мінімум через хвилин 30. Я звернувся до старшого сержанта Павла Голуба та сказав, що доїду за кілька хвилин. Не гаючи часу, ми посадили дівчину до авто та через хвилин 5 були вже на місці”, – розповів водій патрульної машини солдат Руслан Загорбський.

Наступного дня гвардійці поцікавилися здоров’ям дівчини. З її слів, у неї діагностували закритий перелом носа та закриту черепно-мозкову травму.

“Гвардійці побажали їй швидкого одужання, дівчина подякувала гвардійцям за надану їй допомогу”, – додали в пресслужбі НГУ.

Читайте також:
Військові з “Десни” допомогли загасити пожежу та врятувати двох людей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна