Загострення ситуації на Донбасі може бути ближче до літа, – Арестович

 

Речник української делегації в ТКГ Олексій Арестович заявив, що загострення ситуації на Донбасі може бути цієї весни, ближче до літа.

Про це він сказав у неділю, 14 лютого, в ефірі телеканалу “Україна 24”.

Арестович зазначив, що Кремль не залишить спроб продавити України силою.

“Я не беруся назвати точну дату, хоча є ознаки, що може бути цієї весни, ближче до літа”, – сказав він.

За словами Арестовича, переговори щодо Донбасу йдуть дуже мляво, а перемир’я “підвішене на волосині”.

“Оскільки ситуація практично зайшла в глухий кут і залишається спроба скористатися допомогою США, то, можливо, це допоможе, більше розраховувати нема на що. Але я на сто відсотків впевнений, що Росія готує якийсь нехороший сюрприз, і це в тому чи іншому варіанті обернеться загостренням на фронті”, – вважає Арестович.

Нагадаємо, 11 лютого речник української делегації в Тристоронній контактній групі Арестович заявив, що режим припинення вогню тепер фактично зірваний.

Читайте також:
На Донеччині від підриву загинули капітан Олександр Войтенко, солдат В’ячеслав Олексієнко і старший солдат Дмитро Мироненко. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна