Зеленський зреагував на снайперський обстріл під Зайцевим, внаслідок якого загинув військовий ЗСУ

 

Президент України Володимир Зеленський зреагував на сьогоднішню бойову втрату ЗСУ на фронті та висловив співчуття у зв’язку зі смертю українського військовослужбовця Олександра Глушка, який загинув від кулі ворожого снайпера поблизу Зайцевого на Донеччині.

Про це повідомив у своєму телеграм-каналі офіс президента.

“Сьогодні, перебуваючи на передовій, отримав невтішні новини. Україна втратила ще одного захисника. Попри домовленості про режим всеосяжного припинення вогню, ворог продовжує підступні дії. Українська армія вже довела, що даватиме гідну відсіч і відстоюватиме нашу незалежність”, – цитує Зеленського його пресслужба.

В ОПУ також додали, що Олександр Глушко служив у 59-й окремій мотопіхотній бригаді. Йому було 36 років.
Чоловіка евакуювали в лікарню Бахмута, але врятувати життя не змогли.

Зазначається, що президент висловив співчуття рідним і близьким загиблого героя.

Як інформувала “Новинарня“, 11 лютого внаслідок снайперської ворожої атаки помер солдат Олександр Глушко. Це четверта бойова втрата ОС протягом лютого 2021 року.

Додамо, що в ході нинішнього візиту в ООС президент заявив, що “всеохопне” перемир’я триває вже 200 днів, але, разом з тим, визнав, що кількість обстрілів збільшилася.
Також Зеленський констатував, що останні тижні кількість обстрілів на фронті “дещо збільшилася”. Це, з його слів, пов’язано зі спробами тиснути на українську сторону в переговорах Тристоронньої контактної групи.

Читайте також:
Зеленський разом із послами країн G7 приїхав на Донбас

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна