Під Зайцевим від кулі снайпера загинув солдат Олександр Глушко з Полтавщини

доповнено

11 лютого під Зайцевим на Донеччині внаслідок снайперського вогню загинув солдат 59-ї окремої мотопіхотної бригади ЗСУ Олександр Глушко.

Ім’я загиблого назвав Полтавський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

“Виконуючи бойове завдання, вірний військовій присязі, від кулі снайпера загинув полтавець – солдат Глушко Олександр Вікторович”, – повідомили в пресслужбі установи та виловили співчуття рідним та близьким загиблого захисника.

Зі слів голови Полтавської ОДА Олега Синєгубова, Глушко служив у інженерно-саперному взводі.

Увечері в четвер, 11 лютого, Командування ДШВ теж повідомило про втрату в цьому роді ЗСУ, але не назвало бригаду, в якій служив військовий.

Військову частину, в якій проходив службу Глушко, назвав офіс президента в телеграм-каналі – 59-та окрема мотопіхотна бригада ЗСУ.

Йому було 36 років. Чоловіка після поранення евакуювали в лікарню Бахмута, але врятувати життя не змогли.

ЗМІ передають, що в захисника залишилася матір, сестра, дружина та двоє дітей.

Як інформувала “Новинарня“, 11 лютого близько 9:30 ранку у районі Горлівки на Донеччині російський снайпер важко поранив військового Збройних сил України.
Оперативно-тактичне угруповання “Північ” згодом уточнило, що снайперська атака окупантів відбулася в районі населеного пункту Зайцеве.

За підрахунками “Новинарні“, Олександр Глушко – четверта бойова втрата Об’єднаних сил у лютому 2021 року.

2 лютого біля села Шуми на Донеччині внаслідок прицільного снайперського вогню з боку ворога загинув старший матрос Дмитро Власенко – старший стрілець зі складу 503 обмп ВМС ЗС України.

6 лютого Назарій Поліщук і Олексій Подвезенний із 28-ї окремої механізованої бригади підірвалися в Мар’їнському районі Донецької області. 

Читайте також:
Загиблі герої січня 2021: обличчя, історії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна