“Слуга народу” висуває Василя Вірастюка в нардепи

 

Партія “Слуга народу” висунула українського спортсмена та актора Василя Вірастюка кандидатом у народні депутати в окрузі №87 в Івано-Франківській області.

Про це в четвер, 11 лютого, повідомила заступниця голови фракції “Слуга народу” Євгенія Кравчук у ФБ.

“Щойно партія “Слуга народу” на своєму з’їзді висунула Василя Вірастюка кандидатом у народні депутати України на проміжних виборах в окрузі № 87, що в Івано-Франківській області”, – написала Кравчук.

Вона додала, Вірастюк очолює тренерський склад “Invictus Games: Team Ukraine” та займається реабілітацією ветеранів, а тепер “хоче допомагати їм на державному рівні”.

Підкреслимо, що Вірастюк народився і виріс в Івано-Франківську.

Нагадаємо, що по 87-му виборчому округу на Івано-Франківщині партія “Європейська солідарність” висунула Марусю Звіробій кандидатом в народні депутати.

Крім того, Центральна виборча комісія зареєструвала ексдиректора туристичного комплексу “Буковель” Олександра Шевченка кандидатом в народні депутати на цьому ж окрузі.
Шевченко висувається від партії “За майбутнє”.

Читайте також:
“ЄС” назвала свого кандидата у депутати Верховної Ради на Черкащині. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна