“ЄС” назвала свого кандидата у депутати Верховної Ради на Черкащині. ВІДЕО

 

Партія “Європейська солідарність” висуне колишнього політв’язня Кремля, а нині – заступника голови Черкаської обласної ради Романа Сущенка кандидатом у народні депутати, щойно будуть оголошені довибори на 197-му одномандатному окрузі.

Про це в четвер, 4 лютого, заявив лідер “ЄС” Петро Порошенко у фейсбуці.

“Фракцію “Європейської солідарності” у парламенті називають “спецназом опозиції”. І справді, наші депутати — це люди без страху і докору, які готові відстоювати Україну будь-де: у сесійній залі, чи у ПАРЄ, навіть на полі бою. І саме такою людиною, без сумніву, є Роман Сущенко. Людиною, яка пройшла російські катівні, яка боролася за Україну навіть у безнадійній, здавалося б, ситуації. Роман став символом боротьби за Україну, яку підтримав увесь світ”, – зазначив Порошенко.

Він вважає, що досвід Сущенка допоможе парламентській боротьбі з російською “п’ятою колоною”.

“Сьогодні він очолює наш партійний осередок, працює над розбудовою і очищенням партії, його обрали першим заступником голови обласної ради. Роман добре знає проблеми Черкаського краю й тому принесе багато користі в парламенті в тому числі й мешканцям області”, – наголосив Порошенко.

Нагадаємо, 20 січня стало відомо, що Кабінет Міністрів погодив призначення колишнього шоумена, глави парламентського підкомітету з питань залізничного транспорту Олександра Скічка на посаду очільника Черкаської ОДА.

Президент України Володимир Зеленський підписав відповідний указ про призначення Скічка на нову посаду 29 січня.

“Слуга народу” Олександр Скічко був обраний депутатом Верховної Ради ІХ скликання по 197 одномандатному округу в Черкаській області. Тепер на цьому окрузі мають пройти довибори до парламенту.

Читайте також:
Сущенко виставляє на аукціон свої картини, аби зібрати кошти для політв’язнів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна