Притулу усунули з політради партії “Голос”

 

Телеведучий, волонтер і громадський активіст Сергій Притула виключений із політради партії “Голос”, але залишається членом партії.

Про це у вівторок, 9 лютого, повідомляє “Українська правда” з посиланням на пресслужбу “Голосу”.

“Партія “Голос” працює системно, тому на посади обирають партійців, які займатимуться конкретними напрямками та завданнями. Попередній склад політради та заступники голови партії займалися місцевими виборами. Зараз партійці обрали новий склад – для втілення національного плану “Голосу” на 2021 рік.
З‘їзд партії його (Притулу) виключив із політради, тому що попередній склад політради був обраний під конкретну задачу – місцеві вибори. Зараз задача – реалізація цього нацплану”, – пояснили в “Голосі”.

Як відомо, на місцевих виборах у жовтні 2020 року шоумен Сергій Притула балотувався на посаду міського голови Києва, але посів лише третє місце, набравши 7,87% голосів. У депутати Київради він не балотувався.
Після виборів Притула заявив, що залишається в політиці і готуватиметься до виборів до Верховної Ради.

Нині в “Голосі” зазначили, що так званим “національним планом” Сергій Притула не займається, але він залишається членом партії.

Читайте також:
Фракцію “Голосу” в Раді очолив Ярослав Железняк, заступник – “кіборг” Костенко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна