Фракцію “Голосу” в Раді очолив Ярослав Железняк, заступник – “кіборг” Костенко

 

У парламентській фракції “Голосу” змінюється керівництво. Так, новим головою фракції обраний Ярослав Железняк, заступником голови фракції — Роман Костенко.

Таке рішення ухвалила фракція партії на своєму засіданні в понеділок, 28 грудня, задовольнивши заяву Сергія Рахманіна.

“Головування у фракції не є пожиттєвим привілеєм чи довічним ув’язненням. Ротація керівництва є не тільки нормальним, а й необхідним процесом для молодої політичної сили, де є достатня кількість яскравих, самодостатніх особистостей”, – цитує Сергія Рахманіна пресслужба партії.

Він додав, що наразі безпекові питання в державі “набули надзвичайної гостроти, є нагальна потреба зосередитися на цій проблематиці”.

“Мої знання та досвід мають бути максимально використані у цій сфері з огляду на те, що у фракції є політики, спроможні ефективно керувати фракцією. Час, вивільнений від виконання організаційних функцій, дасть змогу більше зосередитися на продуктивній законотворчій роботі”, – додав Рахманін.

“Багато функцій я виконував і раніше як заступник голови. Але тепер матиму ще більше відповідальності перед колегами за довіру. Тож буду наполегливо працювати, аби бути не лише наймолодшим керівником фракції в історії парламенту, але й найефективнішим для нашої команди”, – сказав Ярослав Железняк.

Повноваження нового голови парламентської фракції “Голосу” набудуть чинності після офіційного оголошення на пленарному засіданні Верховної Ради.

Нагадаємо, що в серпні 2019 року фракцію “Голос” у Верховній Раді очолив журналіст Сергій Рахманін.

Читайте також:
Регламентний комітет Ради відмовився розглядати факти кнопкодавства під час призначення Шкарлета, – Железняк

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна