“Все тільки починається”: Притула привітав Кличка з перемогою і заявив, що лишається в політиці

 

Шоумен і кандидат від “Голосу” Сергій Притула привітав чинного мера Віталія Кличка з перемогою на виборах київського міського голови в першому турі.

Про це Притула написав у вівторок, 27 жовтня, у фейсбуці.

“Віталія Володимировича вітаю з перемогою і зичу швидкої перемоги над коронавірусом! Сподіваюсь, що пан Кличко почув і побачив під час цієї кампанії, що киянам не подобається у місті. І буде працювати над вирішенням цих проблем більш успішно, ніж під час попередньої каденції”, – зазначив Сергій Притула і звернувся до виборців.

“Дякую кожному, хто віддав свій голос на дільницях за мене особисто і за нашу команду до Київради!
Я відчував вашу підтримку на тлі доволі агресивної та брудної піар-кампанії, яку розгорнули проти мене політичні опоненти. (…) Я також хочу подякувати тим, хто не проголосував за мене. Це означає, що у мене попереду ще дуже багато роботи, щоб достукатись до ваших сердець! Хочу подякувати усім волонтерам, які допомагали з агітацією, усім кандидатам, які відпрацювали цю кампанію не віртуально, а “в полях”! Усім нашим спостерігачам та членам ТВК/ДВК за безсонні ночі! Дякую штабу за титанічну працю! Насправді, все тільки починається!”, – заявив Притула.

Він додав, що на концертах уже не виступатиме, бо закінчив кар’єру у “Вар’яти-шоу”.

Відповідаючи на питання “Новинарні” про те, чи залишатиметься Сергій Притула у великій політиці, він підтвердив цей вибір.

“Я думав, що рядок про те, що все тільки починається є достатньо вичерпним, але якщо потрібне уточнення, то… Так!” – наголосив Притула.

Нагадаємо, чинний міський голова столиці Віталій Кличко, за даними паралельного підрахунку партії “УДАР”, набрав у першому турі виборів понад 50% голосів.

Як інформувала “Новинарня“, раніше американський кіноактор і політик, 38-й губернатор штату Каліфорнія, член Республіканської партії США Арнольд Шварценеггер привітав Віталія Кличка з перемогою в першому турі на виборах київського міського голови.

Читайте також:
У “Голосі” заявляють про фальсифікації на користь Кличка для його перемоги в першому турі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна