Оксану Марченко внесли в базу “Миротворець”

 

Телеведучу Оксану Марченко внесли в базу “Миротворець”.

Як передає “Новинарня” в понеділок, 8 лютого, відповідна інформація розміщена на сайті центру “Миротворець”.

Як відомо, Оксана Марченко – дружина народного депутата, голови політради партії “Опозиційна платформа – За життя” Віктора Медведчука.

Зазначається, що Марченко потрапила в базу “Миротворця” за “фінансування терористів і російських окупантів, заперечення російської агресії, участь у пропагандистських заходах Росії (країна-агресор) проти України, участь у спробах легалізації окупації АР Крим російськими загарбниками, незаконну комерційну діяльність в окупованому російськими загарбниками Криму, участь у контрабандних переміщеннях вантажів і товарів на окуповані російськими загарбниками і російсько-терористичними бандформуваннями території України”.

Також Оксана Марченко, згідно з даними “Миротворця”, є “противником незалежності українського православ’я від підконтрольної Росії (країна-агресор) РПЦ, засновницею, кінцевим бенефіціаром або власником істотної участі в близько десяти компаніях, які займаються нерухомістю та будівництвом, фінансами, які працюють в сільському господарстві, які заготовляють ліс, які проводять інженерні вишукування, які працюють в медіа в Україні, Росії та окупованому російськими загарбниками Криму”.

Нагадаємо, на початку вересня 2020 року журналісти “Схем” опублікували розслідування, у якому йдеться про те, що Компанії дружини лідера “Опозиційна платформа – За життя” Віктора Медведчука Оксани Марченко, якими керує сам політик, постачають до США нафтопродукти зі своїх російських заводів, незважаючи на санкції.
За даними журналістів, Марченко володіє п’ятьома малими та трьома великими танкерами.

У вересні 2018 року “Схеми” також оприлюднили розслідування про те, що Оксана Марченко освоює Гавриківське нафтове родовище в Ханти-Мансійському окрузі Росії (Югра).

Читайте також:
Антикваріат, запонки з коштовностями, іранські килими, яхта: Медведчук опублікував декларацію

Медведчук задекларував частку в каналах 1+1 та 2+2, – “Схеми”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна