Унаслідок підриву на Донеччині загинули Олексій Подвезенний і Назарій Поліщук із 28 омбр. ФОТО

доповнено

Стали відомі імена двох молодих бійців Збройних сил України, які загинули внаслідок підриву в Мар’їнському районі Донецької області. Це Назарій Поліщук і Олексій Подвезенний із 28-ї окремої механізованої бригади, повідомляє пресслужба підрозділу.

“Із сумом повідомляємо, що вчора, 6 лютого, в районі населеного пункту Новомихайлівка під час висування на взводний опорний пункт троє військовослужбовців зі складу 28 омбр імені Лицарів Зимового походу підірвалися на невідомому вибуховому пристрої. Від отриманих поранень двоє наших хлопців загинули. Це старший солдат Назарій ПОЛІЩУК та солдат Олексій ПОДВЕЗЕННИЙ. Третій військовослужбовець знаходиться у лікарні”, – сказано в повідомленні.

Бригада висловила глибокі та щирі співчуття родинам загиблих.

ДОПОВНЕНО. Назарію Поліщуку було 24 роки. Він родом із села Вотилівка Лисянського району Черкаської області.
Залишилася кохана дівчина Вікторія з міста Курахове на Донеччині.

Фото Назарія Поліщука з ФБ:

2-Назарій Поліщук (3) 2-Назарій Поліщук (1) 2-Назарій Поліщук (2) 2-Назарій Поліщук (4) 2-Назарій Поліщук (5) 2-Назарій Поліщук (6) 2-Назарій Поліщук (7) 2-Назарій Поліщук (8) 2-Назарій Поліщук (9)
<
>

Олексію Подвезенному – назавжди 23.

Олексій Подвезенний

За підрахунками “Новинарні“, Назарій Поліщук і Олексій Подвезенний – друга й третя бойові втрати Об’єднаних сил у лютому 2021 року.
2 лютого біля села Шуми на Донеччині внаслідок прицільного снайперського вогню з боку ворога загинув старший матрос Дмитро Власенко – старший стрілець зі складу 503 обмп ВМС ЗС України.

Читайте також:
На Миколаївщині попрощалися з морпіхом Дмитром Власенком, убитим російським снайпером під Шумами

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна