Від підриву в районі Мар’їнки загинули двоє українських військових

 

Під час висування на позиції біля міста Мар’їнка Донецької області троє українських військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил підірвалися на невідомому вибуховому пристрої. Від отриманих поранень двоє захисників загинули, за життя третього боряться медики.

Про це ввечері в суботу, 6 лютого, повідомляє пресцентр командування ОС.

Зазначається, що на місці події працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку. Обставини події з’ясовуються.

Командування Об’єднаних сил висловило глибокі щирі співчуття рідним та близьким загиблих воїнів, а пораненому військовослужбовцю побажало скорішого одужання.

За повідомленням пресцентру ООС, цього ж дня біля Пісок один український захисник отримав вогнепальне поранення внаслідок ворожого обстрілу зі стрілецької зброї . Воїна оперативно доправлено до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога.
Про дії російсько-окупаційних військ повідомлено представників ОБСЄ через українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Нагадаємо, вдень 6 лютого пресслужба української делегації в ТКГ повідомляла про двох поранених українських воїнів на інших ділянках фронту.

Читайте також зведення за 5 лютого:
ООС: шість порушень з боку ворога за добу, дистанційне мінування біля Новомихайлівки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна