В Індії на авіавиставці Україна представила ракетний комплекс “Вільха”

 

В Індії на міжнародній авіаційній виставці Aero India-2021 Україна представила свій стенд з військовою продукцією.

Виставка тривала до п’ятниці, 5 лютого, в індійському Бангалорі (штат Карнатака), передає пресцентр ДК “Укроборонпром”.

“Серед ключових продуктів, які презентують іноземним партнерам, зокрема, транспортний літак Ан-178, багатоцільовий транспортний літак Ан-132, безпілотний літальний апарат PD-2, ракетний комплекс “Вільха”, радіолокаційна станція 90K6E, авіаційна керована ракета класу “повітря-повітря” Р-27″, – йдеться в пресрелізі ДК.

Виставковий стенд України, на якому представлені ДП ДГЗП “Спецтехноекспорт”, ДП “Антонов”, ДП “ФЕД”, доповнює президентський літак Ан-148 державного авіаційного підприємства “Україна”.

Як відомо, Міжнародна виставка авіакосмічної та оборонної промисловості Aero India проводиться з 1996 року за підтримки Міністерства оборонної промисловості індійського уряду. 2021 року у виставці беруть участь понад 600 індійських і іноземних компаній з чотирнадцяти країн. Її відвідає близько 150 тисяч людей.

Як інформувала “Новинарня“, українську делегацію очолив міністр оборони Андрій Таран, брав участь також генеральний директор ДК “Укроборонпром” Юрія Гусєва та заступник міністра стратегічних галузей промисловості Тарас Коваленко.

Читайте також:
Таран: Міноборони готове розширити фінансування ракетної програми України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна