Україна заборонила в’їзд солістові білоруського гурту “Пісняри”

 

Українські прикордонники заборонили в’їзд до нашої держави солістові білоруського гурту “Пісняри” через незаконне відвідування окупованого росіянами Криму.

Про це в понеділок, 1 лютого, повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко, передає “Укрінформ”.

“В аеропорту “Бориспіль” співробітники ДПСУ 31 січня зупинили громадянина Білорусі, який незаконно відвідував тимчасово окуповану територію України АР Крим. Чоловік виявився білоруським музикантом, солістом гурту “Пісняри”, – зазначив Демченко.

За його словами, музикант перебував влітку 2020 року в окупованому Криму. Він потрапив туди незаконно, порушуючи порядок в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї.

Прикордонники заборонили громадянину Білорусі в’їзд в Україну на три роки.

Як відомо, солістом білоруського гурту “Пісняри” є Валерій Дайнеко.

Читайте також:
“Слуга народу” Васильковський лобіював приїзд до України репера із РФ Елджея, що незаконно відвідував окупований Крим, – “Схеми”

Депутат Вакарчук заспівав на корпоративі білоруських “танкістів”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна