“Військо читає”: бібліотеці інституту імені Героїв Крут передали кілька сотень книжок

 

У День пам’яті Героїв Крут, 29 січня, представники громадської організації “Реформація” передали бібліотеці Військового інституту телекомунікацій та інформатизації близько 600 книжок – на військову, історичну, філософську та іншу тематику.

Відбулося це в рамках проєкту “Військо читає”, повідомили “Новинарні” у видавництві “Наш формат”.

29 січня – особлива дата для ВІТІ, адже саме в цей день у 1918 році й був заснований інститут, який нині носить ім’я Героїв Крут.

Тепер студенти-зв’язківці отримали можливість ознайомитися з найсвіжішими новинками української та перекладної нонфікшн-літератури.

“У Сполучених Штатах людина, яка досягла високих військових звань, апріорі має статус інтелектуала. У вас буде можливість читати тих самих авторів, за якими навчаються військові Пентагону”, – зауважив у розмові з курсантами голова ГО “Реформація” і засновник видавництва “Наш формат” Владислав Кириченко.

Проєкт “Військо читає” має на меті забезпечити військовослужбовців актуальною, якісною сучасною світоглядною літературою та популяризувати читання як вид дозвілля у Збройних силах України. Загалом у рамках проєкту планується поповнити бібліотеки ЗСУ десятками тисяч книжок.

Читайте також:
“Свою Україну любіть”:
названо переможців літературного конкурсу серед військових і волонтерів

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна