Окупанти скинули постріл ВОГ-17 над позиціями ОС під Водяним, двоє військових поранені

 

Російські окупаційні війська скинули з безпілотника постріл ВОГ-17 над позиціями Об’єднаних сил поблизу Водяного Донецької області.
Внаслідок такого порушення режиму тиші з боку гібридних сил РФ поранення отримали двоє українських військовослужбовців.

Інцидент стався опівдні в п’ятницю, 29 січня, на Приазов’ї.

“Застосувавши безпілотний літальний апарат типу “квадрокоптер”, противник скинув постріл ВОГ-17 над позиціями Об’єднаних сил у районі населеного пункту Водяне, що на Приазов’ї. Внаслідок цього двоє українських військовослужбовців отримали осколкові поранення“, – йдеться в повідомленні пресцентру командування Об’єднаних сил.

Зазначається, що бійців доставили до лікувального закладу надали належну медичну допомогу. Стан здоров’я захисників задовільний.

“Такі дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців ще раз підтверджують, що ворог цілеспрямовано порушує режим припинення вогню та не бажає дотримуватись мирних домовленостей”, – додали в штабі.

Про дії окупантів повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Читайте також:
Доба ООС: десять обстрілів, ворог застосував 120-мм артилерію під Павлополем

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна