У бойовиків “200” і “300”: морпіхи 36-ї бригади помстилися за полеглого побратима

 

Донецькі бойовики визнали, що внаслідок вогню у відповідь від підрозділів 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірал Михайла Білинського, одного окупанта ліквідовано, ще один – у важкому стані внаслідок поранення.

Про це в п’ятницю, 22 січня, повідомив так званий керівник представництва “ДНР” в Спільному центрі з контролю і координації режиму припинення вогню Руслан Якубов.

“Військовослужбовці 36-ї окремої бригади морської піхоти протягом двох годин з трьох напрямків вели вогонь по селах Заїченко, Жовтень, Безіменне, Саханка із застосуванням мінометів калібром 82 мм, гранатометів різних систем, а також стрілецької зброї. В результаті обстрілу загинув один захисник “республіки”, ще один отримав важкі поранення”, – цитує заяву Якубова підконтрольне донецьким бойовикам інформагентство ДАН.

Окупанти назвали ситуацію “критичною” та закидають, що українська сторона має наміри почати “новий виток ескалації” на Донбасі.

Нагадаємо, в районі проведення Операції об’єднаних сил в четвер, 21 січня, внаслідок снайперського вогню з боку російських окупантів загинув боєць 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського, старший матрос Олександр Отрєп’єв.
Бригада того ж вечора повідомила, що відкривала вогонь у відповідь.

Читайте також:
У районі ООС морські піхотинці вдосконалювали навички стрільб на ББМ “Козак-2”. ФОТО, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.