У районі ООС морські піхотинці вдосконалювали навички стрільб на ББМ “Козак-2”. ФОТО, ВІДЕО

 

На одному з полігонів у районі проведення операції Об’єднаних сил морські піхотинці вдосконалювали навички з водіння та практичного виконання вправ стрільб на бронеавтомобілях “Козак-2”.

Як повідомила в п’ятницю, 15 січня, пресслужба Командування морської піхоти, заняття з бойової підготовки проводились з навідниками та водіями.

“Протягом двох днів із нашим підрозділом проводились заходи бойової підготовки у межах допідготовки водіїв та навідників бронеавтомобілів “Козак-2″, які ми нещодавно отримали на озброєння”, – зазначив керівник занять.

Морпіхи здійснили багатокілометровий марш до визначеного району, де відпрацювали вправи стрільб із обладнаних та необладнаних позицій, а також під час руху.

Крім того, свої навички вдосконалювали командири машин, які здійснюють управління рухом і вогнем в умовах обмеженої видимості.

ББМ Козак 2 ООС 8 ББМ Козак 2 ООС 7 ББМ Козак 2 ООС 6 ББМ Козак 2 ООС 5 ББМ Козак 2 ООС 4 ББМ Козак 2 ООС 3 ББМ Козак 2 ООС 2 ББМ Козак 2 ООС 1
<
>
Фото: пресслужба командування морської піхоти

Ці бронеавтомобілі розширили бойові можливості морських піхотинців. За словами військових, вони мають переваги у порівнянні з іншими подібними зразками – кращу прохідність, підвищений рівень комфорту для водія, командира машини та десанту.

Читайте також:
Оркестр морської піхоти переспівав “Щедрика” Леонтовича. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна