Кравчук в ефірі російського каналу заявив, що хоче в Крим. Окупанти відповіли

 

Очільник української делегації на переговорах з Донбасу в Мінську, експрезидент України Леонід Кравчук в ефірі підконтрольного Росії телеканалу “Крым 24” сказав, що “хотів би приїхати до Криму”, але зараз їздить дуже мало на далекі відстані.

Кравчук брав участь у програмі цього телеканалу з нагоди референдуму 1991 року щодо відтворення Кримської автономії.

“Ви знаєте, я б хотів, але я зараз їжджу дуже мало далеко. З урахуванням ситуації, яка зараз в Криму, я не думаю, що ця поїздка моя принесе мені велике задоволення. Я не думаю, що ця поїздка могла б бути позитивно оцінена і російською стороною”, – сказав Кравчук в ефірі пропагандистського телеканалу.

Представники російської влади тим часом заявили, що зацікавлені у такій поїздці Кравчука, щоб “в Києві дізналися, як розвивається півострів” після російської анексії Криму

“Нехай приїжджає, звичайно, відпочине на Південному березі Криму, поїздить і подивиться. Ми зацікавлені, щоб вони своїми очима побачили і сказали там, на (материковій — Н.) Україні: “Хлопці, давайте зупинятися, люди розвиваються, і нехай живуть так, як вони зробили вибір у 2014 році”, – сказав ТАСС перший заступник голови парламенту окупованого Криму Юхим Фікс.

Він також додав, що в Криму готові показати першому президенту України не тільки Керченський міст і трасу “Таврида”, а й “зміни в зовнішності сіл”.

Журналісти “Крим.Реалії” пишуть, що намагалися зв’язатися з Леонідом Кравчуком, щоб докладніше розпитати його про участь у цьому ток-шоу, однак він не відповів на телефонні дзвінки.

Читайте також:
Віртуальний Ланцюг Соборності досягнув окупованого Криму

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.